Vážení zákazníci,
menu je v restauraci připraveno mezi 11:00 a 14:00 hodinou. Rozvoz poledního menu začíná v 11 hodin a končí ve 14 hodin.
Objednávky na rozvoz v 11 hodin přijímáme nejpozději do 10:00 hodin daného dne.
K rozváženému polednímu menu je připočítáváno 15 Kč za obaly.
Objednávky přijímáme na e-mailu booking@hotelmaroli.cz nebo tel. čísle +420 601 392 744 .
Přijímáme stravenky Ticket Restaurant, Sodex a UP.
Těšíme se jak na Vaši návštěvu i objednávky.
Pondělí | Cibulová polévka s krutony |
1. | Bramborový knedlík plněný uzeným s dušeným zelím a osmaženou |
2. | Steak z krkovičky s americkým bramborem a ďábelskou omáčkou |
3. | Míchaný listový salát s tuňákem a vajíčkem, opečená bagetka |
Úterý | Hovězí vývar s těstovinou a kořenovou zeleninou |
1. | Hrachová kaše s uzeninou, chlebem a okurkem |
2. | Filírovaný kuřecí steak s chřestovým rizotem a rukolou |
3. | Míchaný listový salát s tuňákem a vajíčkem, opečená bagetka |
Středa | Květáková polévka s krutony |
1. | Vepřové na slanině s houskovým knedlíkem (těstovinami) a okurkovým salátem |
2. |
Smažený vepřový řízek s citronem a brusinkami (letní bramborvý salát, šťouchaný brambor, smažené hranolky) |
3. | Míchaný listový salát s tuňákem a vajíčkem, opečená bagetka |
Čtvrtek | Staročeská česnečka s krutony |
1. | Plněná paprika s rajskou omáčkou a houskovým knedlíkem (těstoviny) |
2. | Smažený sýr se šunkou, smažené hranolky a tatrská omáčka |
3. | Míchaný listový salát s tuňákem a vajíčkem, opečená bagetka |
Pátek | Frankfurtská polévka s krutony |
1. | Záhorácký závitek se šťouchaným bramborem a okurkem |
2. | Vepřový flamendr se smaženými hranolky a strouhaným křenem |
3. | Míchaný listový salát s tuňákem a vajíčkem, opečená bagetka |
Polední menu 1 a 3 je za cenu 159 Kč, menu 2 za cenu 165 Kč (polévka, hlavní chod).
Hotel Maroli Mikulov
K Vápence 609, 692 01 Mikulov
Recepce:+420 601 392 744, Restaurace: +420 775 751 319
GPS: N 48 48 406; E 016 37 661
ALLMARK s.r.o.
Francouzská 41, 602 00 Brno
IČ: 27709795
DIČ: CZ27709795